Akupunktur mod angst

Få akupunktur behandling mod din angst

Bliver du anspændt i kroppen, får hjertebanken, sveder og ryster indeni. Får du åndenød, trykken for brystet eller kvalme og uro i maven. Har du myldertanker og synes du til tider at verden er lige ved at vælte for dig.
Så lider du højst sandsynligt af angst. Vi er alle født med en kamp/flugt refleks – en overlevelsesrefleks der skal hjælpe os, hvis der er fare på færde. Denne refleks udløses nemmere hos nogle end hos andre.
Medicin mod angst lægger et låg på det hele og behandler ikke selve problemet, og du mærker ikke så meget dig selv.
Akupunkturen sætter tingene i balance og hjælper dig til at finde ind til dig selv igen.

Der findes mange forskellige årsager til angst.

Det kan være stresspåvirkning, en traumatisk hændelse, sorg eller andre faktorer.

I kinesisk medicin skelner vi mellem mange diagnoser, det er derfor vigtigt at have en grundig samtale før behandlingen.
Når du kommer til mig med angst lægger jeg som altid en fuld kinesisk diagnose for at tilrettelægge behandlingen så præcist som muligt.

Til behandling af din angst anvender jeg ofte en kombination af NADA og akupunktur. Behandlingerne gør, at du vil opleve at du bliver i bedre humør, har nemmere ved at overskue tingene og finder tilbage til dig selv.

Din krop har selv ressourcerne, akupunkturen hjælper dig blot med at genfinde dem. Det vil give dig en meget mere afbalanceret hverdag og mere overskud.