Book Now

Akupunktur København

Få behandling med akupunktur i København

Jeg er uddannet akupunktør i traditionel kinesisk medicin og tilbyder behandling af en lang række forskellige lidelser med akupunktur fra min klinik i København. Mit speciale inden for akupunktur er muskulære lidelser, herunder behandling af smerter med akupunktur, angst, stress og søvnløshed.

Akupunktur har i over 3000 år været anvendt til til forebyggelse og behandling af en lang række  sygdomme i Kina. I dag anvendes akupunktur overalt i den vestlige verden, også i Danmark, hvor flere og flere anvender akupunktur som supplerende behandling i forbindelse med smerter, stress, angst m.fl.

Mange sygdomme, herunder smerter, allergi, høfeber, stress, kredsløbsproblemer m.lf., skyldes ubalancer i din krops energi, og akupuntur er med til at genoprette din krops energibalance.

Hvad kan behandles med akupunktur

Har du symptomer som hovedpine/migræne, smerter andre steder i kroppe som f.eks. musearm, rygsmerter eller menstruationssmerter, kredsløbsproblemer, allergi, høfeber, stress m.fl., kan jeg hjælpe dig af med dine lidelser igen.

Se en komplet oversigt over hvad der kan behandles her (åbner i et nyt vindue)

Hvordan foregår en behandling med akupunktur

Vi starter med en samtale om dit problem og sygdomsforløb, hvorefter jeg foretager en puls- og tungediagnose. Samtidig ser jeg på alle tegn og manifestationer, så jeg kan sammensætte den helt rigtige behandling til dig.

Alt afhængig af dit problem anvender jeg den akupunktur behandling der hjælper dig bedst muligt af med dit problem. Typisk vil det være akupunktur på kroppen, hvor jeg anvender små og tynde engangsnåle.

Jeg bruger ofte øreakupunktur, hvor der i princippet sker det samme som ved kropsakupunktur.

Herudover kombinerer jeg din behandling med Cupping (behandling af akupunkturpunkterne med vacuum), Gua sha (Lokal massageform hvor der skrabes/masseres dybt i musklerne) eller Tui Na Massage (akupressur og andre teknikker).

Bestil tid til behandling med akupunktur i København i dag

Hvorfor vente til dine symptomer bliver værre? Bestil en tid til behandling med akupunktur i København allerede i dag. Benyt dig af vores online booking ved at klikke på knappen herunder.

Husk at akupunktur også er godt til forebyggelse af en lang række ubalancer og sygdomme i kroppen. Kontakt os her for yderligere information

Online booking