Book Now

Rygsmerter

Behandling af rygsmerter med akupunktur

Lændesmerter, hekseskud, skæv ryg, diskusprolaps mv. er nærmest en folkesygdom, og behandles effektivt med akupunktur.

Derfor er det vigtigt at få behandling for smerterne.

Smerterne kommer ofte hvis du har dårlige og forkerte arbejdsstillinger, forkerte løft, ved træk, kuldepåvirkninger eller et stresset liv. Rygsmerter kan også forårsage blandt andet hovedpine, migræne, smerter i brystet og åndenød.

Gode resultater mod rygsmerter med akupunktur

Akupunktur viser gode resultater med behandling af diverse rygsmerter, og i mange tilfælde giver det hurtig lindring. Ved hjælp af akupunktur påvirker man musklerne ved rygsøjlen, så de ikke kramper og giver smerterne.

Ved behandling af rygsmerter arbejder jeg altid med posturologi, som er læren om kropsholdning, samt med øreakupunktur. Jeg kigger på om du går/løber skævt, din kropsholdning, kæbespændinger, øjnenes stilling i øjenhulerne, føddernes stilling og samarbejde.

Derudover bruger jeg tui na massage, gua sha og cupping i mine behandlinger for at løsne op i ryggen. Det er svært at spå, hvor mange behandlinger, der skal til. Nogle gange klares det lige nu og her, men er det mere kroniske lidelser som for eksempel en skæv ryg (scoliose) kan du vælge at gå mere regelmæssigt til behandling for at få løsnet op.