Book Now

Hvordan foregår en behandling

Hos Shenmen Akupunktur i København får du hele pakken i én behandling.

Når du kommer første gang tager vi først en samtale, hvor sygdomsforløbet bliver beskrevet efterfulgt af puls- og tungediagnose.

Jeg har igennem Traditionel Kinesisk Medicin en holistisk tilgang til behandlingen og kigger derfor på alle tegn og manifestationer for at sammensætte den helt rigtige behandling til dig. Det er derfor vigtigt at alle informationer kommer frem i samtalen for at gøre diagnosen så præcis som muligt.

Efter samtalen sammensætter jeg et behandlingsforløb og bestemmer hvilken behandlingsmetode der passer bedst til dig. Jeg rådgiver dig også med hensyn til livsstil og kost og giver dig måske øvelser du skal lave.

I behandlingen bruger jeg akupunktur, Tui Na massage, Gua Sha og cupping. Jeg bruger tynde sterile nåle og du kan mærke en prikken, når nålen går igennem huden.

Efter behandlingen kan du godt blive træt, så det er vigtigt at holde træningsfri samme dag og tage det stille og roligt resten af dagen. Du kan godt opleve en forværring af smerter, men det er tegn på jeg har rørt ved problemet og de skulle gerne fortage sig kort tid efter.

Før behandlingen er det vigtigt du har spist, så dit blodsukker er oppe når du kommer til behandling. Det er desuden godt at drikke meget vand, helst to liter hver dag for at få det optimale ud af behandlingen.