Book Now

Referencer

Teddy Koch

Jeg kom til behandling hos Anders for hjernerystelse.

Det var et rigtig godt og meget professionelt behandlingsforløb, hvor jeg hele vejen igennem var meget tryg ved det, der skulle ske.
Undervejs var Anders meget insisterende på at hovedpinen skulle helt væk og ikke bare være væk et par dage efter hver behandling. Og det lykkedes. Mange tak for det!

Tusind tak for rigtig god og meget flot behandling - og gode snakke undervejs. Du er super dygtig.

Det er nu ved at være en måned siden sidste behandling, og jeg har ikke haft hovedpine siden.

- Teddy Koch

Kenneth Wejby Osen

Har igennem længere tid lidt af dårlig nattesøvn og tørst om natten, og efter behandling hos Shenmen Akupunktur er dette stoppet. Et kig på nogle rygsmerter er det også blevet til, og dette har jeg også fået mindsket, så jeg kan kun anbefale et besøg hos Anders Thorhauge

- Kenneth Wejby Osen

Helene Fiig

Rigtig god behandling med stor effekt.

Efter et par måneder med tiltagende hedeture fik jeg akupunktur hos Anders. Hedeturene forsvandt fuldstændigt dagen efter og behandlingen holder i 2-3 måneder ad gangen. Jeg kan helt klart anbefale denne behandling, som er uden bivirkninger og har en stor effekt.

- Helene Fiig

Peter Rich

En ørebetændelse medførte lammelse i venstre side af mit ansigt (facialisparese). Jeg havde hørt, at hurtig behandling og genoptræning er vigtig lige efter skaden er sket for at undgå varig mén af lammelsen. Derfor kontaktede jeg Shenmen akupunktur og kom hurtigt i behandling.

I modsætning til de læger som jeg spurgte om vejledning og hjælp, så vidste Anders hvad der skulle til for at genoptræne og behandle min ansigtslammelse efterfølgende. Igennem de næste 4 uger med behandlinger hos Shenmen blev min tilstand markant forbedret.

Med sit empatiske nærvær, faglige kompetencer og professionelle tilgang til sine klienter, følte jeg mig altid tryg under behandlingerne hos Shenmen.

Jeg er så glad for, at mine behandlinger hos Shenmen har medført, at jeg nu er helet uden synlige eller funktionsmæssige mén i mit ansigt. Jeg vil uden tøven kontakte Anders i fremtiden, hvis jeg får brug for behandlinger. Jeg kan kun anbefale, at du får dine akupunkturbehandlinger hos Shenmen – de virker og han er faglig dygtig!

- Peter Rich