Book Now

Akupunktur mod angst

Få akupunkturbehandling mod angst

Bliver du anspændt i kroppen, får hjertebanken, sveder og ryster indeni. Får du åndenød, trykken for brystet eller kvalme og uro i maven. Har du tankemylder og synes du til tider at verden er lige ved at vælte for dig.
Så lider du højst sandsynligt af angst. Vi er alle født med en kamp/flugt refleks – en overlevelsesrefleks der skal hjælpe os, hvis der er fare på færde. Denne refleks udløses nemmere hos nogle end hos andre.
Medicin mod angst lægger et låg på det hele og behandler ikke selve problemet, og du mærker ikke så meget dig selv.
Akupunkturen sætter tingene i balance og hjælper dig til at finde ind til dig selv igen.

Jeg tilbyder nu en ny behandling for angst

Angst kan komme af stresspåvirkning ovr længere tid, en traumatisk hændelse, sorg eller andre faktorer.

Oscillationsterapi er en ny behandling for angst, der er udviklet af Dr. Gumbiller i Tyskland.

Det er helt enkelt to nåle i hvert øre, hvor ét af punkterne bliver forbundet med en ledning. Man kan sige det er dine egne energier der er strømmen i behandlingen som er små svingninger i kroppen. Og lige præcis oscillation betyder svingninger. 

Du vil opleve en indre ro og flere af mine patienter har udtalt at der bliver helt stille i hovedet under og efter behandlingen.

Behandlingen skal gentages 2-3 gange med en uge til 10 dages mellemrum.

I kinesisk medicin skelner vi mellem mange diagnoser, det er derfor vigtigt at have en grundig samtale før behandlingen.
Når du kommer til mig med angst lægger jeg som altid en fuld kinesisk diagnose for at tilrettelægge behandlingen så præcist som muligt.

Behandlingerne gør, at du vil opleve at du bliver i bedre humør, har nemmere ved at overskue tingene og finder tilbage til dig selv.

Din krop har selv ressourcerne, akupunkturen hjælper dig blot med at genfinde dem. Det vil give dig en meget mere afbalanceret hverdag og mere overskud.