Book Now

Skuldersmerter eller frossen skulder

Få effektiv behandling af dine skuldersmerter/frossen skulder med akupunktur

En frossen skulder rammer typisk personer i 40 - 60 års alderen, og er lidt hyppigere hos kvinder end mænd. En frossen skulder rammer ca. 5 % af befolkningen.

Skuldersmerterne ved en frossen skulder skyldes en kraftig irritation omkring ledkapslen. Dette medfører en nedsat bevægelighed, fordi ledkapslen skrumper, der kommer nogle sammenvoksninger i leddet ved skulderen og ledkapslen bliver for stram.

Forløbet af en frossen skulder kan vare 1-2 år, hvis det ikke bliver behandlet. En læge ville typisk vælge at sende dig til fysioterapeut eller til rheumatolog, hvor man får cortisolindsprøjtninger.

Har du en frossen skulder eller har du andre skuldersmerter?

Akupunktur en effektiv behandlingsform, hvis du har en frossen skulder, eller oplever andre smerter i skulderen.

Jeg anvender en kombination af CuppingGua Sha og akupunktur til behandling af din frosne skulder og andre skuldersmerter. Cupping er en effektiv metode til at løsne alle muskelspændinger og stagnationer i bindevævet.

Bliv smertefri og få din bevægelighed tilbage i skulderen. Book en tid til behandling af din frosne skulder eller eventuelle andre skuldersmerter herunder, og kom i gang med din behandling med det samme.